Online skaten

Je kunt op tal van mogelijkheden op het internet met online skaten bezig zijn. Er zijn forums waar je jouw stunts, resultaten en kennis over skaten kunt delen. Het is op een forum makkelijker om in gesprek te gaan met andere skaters om jouw technieken en prestaties te delen en te verbeteren.

Je kunt je tijd ook besteden aan het uitzoeken van skate producten uit de vele webwinkels, of het nalezen van achtergrond artikelen over bekende skaters of skate technieken. Een ander idee is om  daadwerkelijk actief online skaten middels online gamen. Hoe dan ook, je hoeft je niet te vervelen op online skate gebied.

Online gaming

Online gamen met anders spelers in een complexe online mode of juist eenvoudige skate games voor jou alleen. Sommige skaters vinden een online krachtmeting het leukste, waarbij ze andere online skaters kunnen uitdagen in een echt skate duel om de beste tijd of misschien wel de mooiste stunts te laten zien. Er zijn gratis online skategames waar je gebruik van kunt maken. Deze games hebben over het algemeen minder mooie graphics en zijn iets eenvoudiger vormgegeven. Mocht je wat spectaculairdere skategames willen spelen, dan is het vaak noodzakelijk om een game te kopen en dan via de online mode in contact te komen met andere spelers die hetzelfde spel onder de knie hebben.

Selectie skategames

We hebben al een selectie uit zowel de betaalde spellen als de gratis skate spellen voor je gemaakt. De beste gratis spellen vind je onder het tabblad 'Gratis online skategames'. Je vindt de mooiste skategames in het tabblad 'Beste skatespellen'. Veel plezier met online gaming! 

Artikelen

Beste skatespellen

Skatingonline.nl maakt je graag bekend met de beste skate games van het moment. De skate games op deze pagina zijn aan te schaffen via de bijbehorende links. Let wel goed op dat je het juiste spel koopt voor het platform wat je gebruikt.

Skate 3

Een veelbelovende nieuwkomer is de game Skate 3 van EA Games. Dit spel bev

Lees meer...

Gratis online skategames

Skate boy

Een andere leuke skate game is skateboy. Ook tijdens dit spel word je uitgedaagd om stunts te maken en objecten te ontwijken als street skater. De bediening van deze skate game is iets minder eenvoudig. Je verdient punten door het maken van stunts op de aanwezige half pipes en springschansen. Elke keer dat je valt worde

Lees meer...