Gratis online skategames

Skate boy

Een andere leuke skate game is skateboy. Ook tijdens dit spel word je uitgedaagd om stunts te maken en objecten te ontwijken als street skater. De bediening van deze skate game is iets minder eenvoudig. Je verdient punten door het maken van stunts op de aanwezige half pipes en springschansen. Elke keer dat je valt worden er punten afgetrokken.

Skate Mania

Een ander aardig spel is Skate Mania. Deze online skate game maakt het mogelijk om leuke stunts te maken met veel explosieve items. Ook kun je over vele ramps met auto's skaten. Ben jij degene die de meeste punten behaald met deze skate game? Laat het dan aan iedereen zien, want alle spellen zijn te delen via facebook of twitter. Ook kun je elk spel waarderen middels sterren. Zo weet iedereen precies of het spel de moeite waard is om te spelen.

Skatingonline.nl heeft al een selectie online skate games voor je gemaakt.

Een van de meer geslaagde online skate games is Battle Board. Battle board is een eenvoudig opgezette skate game waarbij je in een urban omgeving skate met een skateboard.  Kies een karakter en kies je uitrusting. Ook is de bediening van de tricks aan te passen naar eigen voorkeuren. Ontwijk objecten en maak mooie stunts tijdens jouw afdaling. De speler met de beste tijd en met de meeste punten wint in deze online skate game. Elke gewonnen race levert weer een nieuwe course op. Zo blijft het spelen van Battle Board continue een uitdaging.