Beste skatespellen

Skatingonline.nl maakt je graag bekend met de beste skate games van het moment. De skate games op deze pagina zijn aan te schaffen via de bijbehorende links. Let wel goed op dat je het juiste spel koopt voor het platform wat je gebruikt.

Skate 3

Een veelbelovende nieuwkomer is de game Skate 3 van EA Games. Dit spel bevat vele mooie stunts met special effects en tijdens het maken van blunders veel bloed. In deze Essentials Edition is het mogelijk om alleen of juist samen een carrière na te streven binnen het skaten dankzij het nastreven van gezamenlijke doelen. Zo heb je altijd alleen maar ook met meerdere spelers een perfecte game ervaring. Run je eigen skateboard winkel en koop nieuwe spelers met de verdiensten van jouw winkel. Meer aandacht is een hogere omzet in jouw winkel. Deze skate game is dus meer als alleen mooie stunts en veel punten behalen. Skate 3 is te bestellen voor Sony Playstation 3.

Tony Hawks Pro Skater

Een ander goed bewaarde skateboard klassieker is Tony Hawks Pro Skater uit 1999. Hier zijn meerdere follow up versies van uitgebracht door Activision. De meest recente versie is Tony Hawks Pro Skater HD van 2012. Deze skate game heeft al het goede van voorgaande uitgebrachte spellen en nét een beetje meer. Maar dan in High Definition voor een echte skate game ervaring. Uiteraard is het doel van de skate game om de meest ultieme stunts uit te voeren. Deze prachtig vormgegeven stunts worden beloond met punten. De punten kun je uitgeven in de ingame shop, waar je betere uitrusting mee kan kopen om nóg betere stunts te maken. De optimale skate game pret dus!